Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Αποτελέσματα επιλογής συμμετεχόντων για τα ιταλικά και τα ρωσικά (ακαδ. έτος 2022/2023)

Αγαπητά μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας,

σας ευχαριστούμε θερμά για το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον σας να συμμετάσχετε στα μαθήματα ιταλικών και ρωσικών που θα διεξαχθούν άλλη μία φορά κατά το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.  Σήμερα σας ανακοινώνουμε τα αποτέλεσματα.

ΡΩΣΙΚΑ

Οι αιτήσεις για την εκμάθηση ρωσικών έφθασαν σχεδόν τις 300 (!), και τελικά ΟΛΟΙ όσοι δήλωσαν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα διαδικτυακά μαθήματα. Οι ρώσοι διδάσκοντες θα επικοινωνήσουν ΑΜΕΣΑ με τους συμμετέχοντες στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δήλωσαν στη φόρμα συμμετοχής.

ΙΤΑΛΙΚΑ

Όσον αφορά τα ιταλικά, για άλλη μια χρονιά οι αιτήσεις ενδιαφέροντος ξεπέρασαν τις 1000 (!).

Όσοι συμπλήρωσαν αίτηση συμμετοχής για τα επίπεδα Α1+ και πάνω (δηλ. Α1+, Β1, Β2), ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ καθώς υπήρχαν διαθέσιμες θέσεις.

Για τα 2 νέα τμήματα αρχαρίων (Α1) πραγματοποιήθηκε κλήρωση τα αποτελέσματα της οποίας μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ. Όσοι δείτε τα ονόματά σας στα αντίστοιχα τμήματα, ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΓΕΙ. Η διδάσκουσα των ιταλικών θα επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ μαζί σας (στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε) ώστε να ξεκινήσετε τα μαθήματα δια ζώσης. Όσοι ΔΕΝ δείτε τα ονόματά σας στη συγκεκριμένη λίστα, σημαίνει ότι δεν κληρωθήκατε. Ελπίζουμε στο μέλλον να ξανακάνετε αίτηση και να επιλεγείτε σε ένα από τα μαθήματά μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους και όλες για το ενδιαφέρον σας. Καλή επιτυχία στα μαθήματά σας!

Με εκτίμηση,

Θ. Τσελίγκα, Α. Δούβαλη, Τ.Alexandrova