Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το Κέντρο Ξένων Γλωσσών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο KU Leuven και το σχολείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Heilig Hartinstituut Heverlee του Βελγίου προτίθενται να προσφέρουν δωρεάν μαθήματα εκμάθησης Ολλανδικής Γλώσσας σε επίπεδο αρχαρίων (Α1) για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17.

Η συγκεκριμένη συνεργασία υλοποιείται στο πλαίσιο της προώθησης της Ευρωπαϊκής διάστασης στην εκπαίδευση, της χρήσης νέων τεχνολογιών καθώς και της διακρατικής κινητικότητας και συνεργασίας μεταξύ εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Sans titre

Τα μαθήματα θα διεξάγονται στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών (ισόγειο του κτιρίου της Κεντρικής Βιβλιοθήκης) μέσω τηλεδιασκέψεων (Skype) με καθηγητές Ολλανδικών και με τη χρήση ελεύθερης διαδικτυακής εκπαιδευτικής εφαρμογής. Επιπλέον, αυτό το μάθημα αποτελεί μέρος ενός ερευνητικού προγράμματος που μελετά την αποτελεσματικότητα της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης ξένων γλωσσών.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προϋπόθεση για τη συμμετοχή στα μαθήματα είναι η κατοχή πιστοποιητικού γλωσσομάθειας στην Αγγλική Γλώσσα επιπέδου τουλάχιστον Β2.

Περισσότεροι από 300 μαθητές έχουν εγγραφεί για το μάθημα!

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: http://flcdutch.weebly.com/

Στοιχεία επικοινωνίας υπευθύνων της δράσης:

Δρ.Θ.Τσελίγκα-Γκαζιάνη, Ε.Ε.Π. Αγγλικής Γλώσσας (thtselig@cc.uoi.gr)
Δρ. Λ. Ανδρέου, Αγγλικής Γλώσσας και Βιολογίας (l.andreou@cc.uoi.gr)

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #feduc9 #126f9591 #240413011831