Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Ελληνικά Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα

Το πρόγραμμα «Ελληνικά Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα» που υλοποιείται από το Υπουργείο Παιδείας και με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει στόχο τη δημιουργία ενός Κεντρικού Μητρώου Ελληνικών Ανοικτών Ψηφιακών Μαθημάτων, τα οποία θα προσφέρονται δωρεάν και από απόσταση σε όλους όσους μετέχουν στο εκπαιδευτικό σύστημα, στα προγράμματα δια βίου μάθησης αλλά και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Τα μέλη του Κέντρου Ξένων Γλωσσών συμμετέχοντας ενεργά στην αναβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας έχουν αναλάβει τη δημιουργία και διάθεση ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού που αφορά την εκμάθηση ξένων γλωσσών (με ιδιαίτερη έμφαση στον εξειδικευμένο επιστημονικό και ακαδημαϊκό λόγο) στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ειδικότερα,

• η Δρ. Ε. Ευμοιρίδου (Ε.Ε.ΔΙ.Π. Ι Αγγλικής Γλώσσας, Κέντρο Ξένων Γλωσσών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων) συμμετέχει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα έχοντας αναλάβει τη δημιουργία ψηφιακού υλικού για τα ακόλουθα μαθήματα:
    • Χρήση της Αγγλικής Γλώσσας και Ορολογία για τους φοιτητές Καλών Τεχνών
    • Χρήση της Αγγλικής Γλώσσας και Ορολογία για τους φοιτητές Πληροφορικής
  • η Δρ. Θ. Τσελίγκα-Γκαζιάνη (Ε.Ε.ΔΙ.Π. Ι Αγγλικής Γλώσσας, Κέντρο Ξένων Γλωσσών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων) συμμετέχει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα έχοντας αναλάβει τη δημιουργία ψηφιακού υλικού για τα ακόλουθα μαθήματα:
    • Αγγλικά για Οικονομολόγους (Ι, ΙΙ, ΙV)
    • Αγγλική Ιατρική Ορολογία (Ι, II)
    • Επιστημονική και Εξειδικευμένη χρήση της Αγγλικής Γλώσσας για τους φοιτητές Φιλολογίας
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #feduc9 #126f9591 #240413011831