Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Διμερείς δια-πανεπιστημιακές συμφωνίες στο πλαίσιο του Erasmus+

Με στόχο την προώθηση της κινητικότητας και της συνεργασίας μεταξύ των Ιδρυμάτων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, το Κέντρο μας είναι πάντα ανοιχτό στην υπογραφή διμερών συνεργασιών με άλλα Πανεπιστημιακά Τμήματα/Κέντρα ξένων γλωσσών. Η εμπειρία μας τόσο από εισερχόμενους όσο και από εξερχόμενους καθηγητές μας έχει δείξει σαφέστατα ότι τέτοιες ανταλλαγές οδηγούν πάντοτε στην ανταλλαγή καλών πρακτικών, στην ενίσχυση γνωστικών δεξιοτήτων, στην ανανέωση των μαθημάτων, στην ανάπτυξη στέρεων συνεργασιών μεταξύ των εμπλεκομένων Ιδρυμάτων και σε δικτύωση με ένα πλήθος

Παρακαλούμε, δείτε παρακάτω τις διμερείς δια-πανεπιστημιακές συμφωνίες που έχουμε υπογράψει στο πλαίσιο του Erasmus+ με άλλα Πανεπιστήμια/Κέντρα Ξένων Γλωσσών με σκοπό τη μετακίνηση προσωπικού για διδασκαλία ή εκπαίδευση.

Δια-πανεπιστημιακές συμφωνίες

Εάν ενδιαφέρεστε να υπογράψετε μία διμερή συμφωνία με το Κέντρο μας, παρακαλώ επικοινωνείστε με την Δρ. Θεοδώρα Τσελίγκα, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Βρείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δια-πανεπιστημιακές συμφωνίες στο πλαίσιο του Erasmus+.

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #feduc9 #126f9591 #240413011831