Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Διμερείς δια-πανεπιστημιακές συμφωνίες στο πλαίσιο του Erasmus+

Με στόχο την προώθηση της κινητικότητας και της συνεργασίας μεταξύ των Ιδρυμάτων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, το Κέντρο μας είναι πάντα ανοιχτό στην υπογραφή διμερών συνεργασιών με άλλα Πανεπιστημιακά Τμήματα/Κέντρα ξένων γλωσσών. Η εμπειρία μας τόσο από εισερχόμενους όσο και από εξερχόμενους καθηγητές μας έχει δείξει σαφέστατα ότι τέτοιες ανταλλαγές οδηγούν πάντοτε στην ανταλλαγή καλών πρακτικών, στην ενίσχυση γνωστικών δεξιοτήτων, στην ανανέωση των μαθημάτων, στην ανάπτυξη στέρεων συνεργασιών μεταξύ των εμπλεκομένων Ιδρυμάτων και σε δικτύωση με ένα πλήθος

Παρακαλούμε, δείτε παρακάτω τις διμερείς δια-πανεπιστημιακές συμφωνίες που έχουμε υπογράψει στο πλαίσιο του Erasmus+ με άλλα Πανεπιστήμια/Κέντρα Ξένων Γλωσσών με σκοπό τη μετακίνηση προσωπικού για διδασκαλία ή εκπαίδευση.

Δια-πανεπιστημιακές συμφωνίες

Εάν ενδιαφέρεστε να υπογράψετε μία διμερή συμφωνία με το Κέντρο μας, παρακαλώ επικοινωνείστε με την Δρ. Θεοδώρα Τσελίγκα, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Βρείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δια-πανεπιστημιακές συμφωνίες στο πλαίσιο του Erasmus+.

flag bulgaria XL

 Website : Veliko Tarnovo University

Erasmus + Instutional Coordinator:   ASSOC. Prof.Dimitar DIMITROV     

 Agreement Initiator : Prof. ivanka ivanova Doncheva Head of department         Tel:+359 62 618 283     

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.;

international Relations office  BA Responsible e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   Incoming : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.;      

                                                                    Outgoing : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Teacher mobility : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

cyprs

Cyprus University of Technology

 Erasmus Officer – Administrative Contact Person:Erasmus Officer – Administrative Contact Person  :Stavroula Antoniou Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

tel. +357 2500 2390

fax. +357 2500 2763CUT

website: http://www.cut.ac.cy/?languageld=2Erasmus Office Website:http://erasmus.cut.ac.cy/en

iceland

 University of Akureyri

International Office, Runar Gunnarsson,

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Tel: +3544608035

 

Italy Flag National Flag of Italy

 Università di Siena

 Agreement initiator: Prof. Cesare Zanca,

International Relations Office: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Phone=+390722305330  fax= +390722304409

 

Italy Flag National Flag of Italy

 Università degli Studi di Urbino Carlo Bo

 Erasmus + Instutional Coordinator - Dott. Fabrizio Maci

 Mail= Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.;

Agreement initiator =  Dr Enrica Rossi Director of ULC - TEL= 0722304830 - EMAIL= Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

lithuania flag grande

Klaipeda University

Erasmus + Instituinal Coordinator - Ms Kristina Mataitiene (incoming students), Herkaus Manto84' LT -92294 Klaipeda' Lithuania,  Tel = +37049398953 Email= Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.; --

Dalia Zelvyte- Mockuviene, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Outgoing students)  --- Agreement initiators = Jurate Derukaite Email = Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

POWr Map 

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #feduc9 #126f9591 #240413011831